Korte bambusstrømper – Sort & Hvid (10 stk)

250,00 kr.

+ Free Shipping
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

Bæredygtige bambus strømper til dine fødder

Gør hverdagen mere behagelig med ECOSTUFFs bæredygtige bambus strømper, der er skabt til at give dig den ultimative komfortoplevelse.

Vores strømper holder deres farver, form og kvalitet efter hver vask, så du kan nyde dem i lang tid. Derudover er vores bambus strømper også lugthæmmende og åndbare, hvilket holder dine fødder friske hele dagen lang. Bambus strømper er også holdbare og slidstærke.

ECOSTUFFs bambus strømper er designet til den bæredygtige forbruger med en aktiv livsstil. Uanset om du sidder foran computeren i timevis eller er en fitnessentusiast, vil vores strømper give dig den ultimative komfort og støtte, du har brug for.

Vores bambus strømper er det bedste valg for både stil og komfort!

 

Sorte bambus strømper i størrelse 35-46

Disse strømper er ECOSTUFFs hvide strømper i god kvalitet – lavet af bæredygtige materialer, der holder både farve, form og kvalitet – efter hver vask. Denne model er tilgængelig i størrelserne 35-38, 39-42 og 43-46.

Strømperne er unisex – det vil sige, at de passer til både mænd og kvinder.

 

Bæredygtige premium produkter til lavpris

ECOSTUFFs strømper sælges enten som en pakke med 3 par, 6 par eller som 9 par. Kunden opnår den største besparelse ved at ordre en pakke med 9 par, samt opnåes der også fri fragt.

 

Fordelene ved bambus:

Der er mange fordele ved bambus. Her er en liste over de vigtigste fordele:

  • Miljøvenlige: Bambus er et bæredygtigt materiale, da det vokser hurtigt og kræver meget lidt vand og ingen pesticider. Det betyder, at bambus er et miljøvenligt alternativ til traditionelle håndklæder.
  • Antibakterielle: Bambus har naturlige antibakterielle egenskaber, som gør det sværere for bakterier og svamp at vokse på vores produkter. Dette gør bambus mere hygiejniske og mindsker risikoen for lugt.
  • Bløde og absorberende: Bambus er utroligt bløde og absorberende, hvilket gør dem perfekte til at tørre kroppen efter et bad eller en svømmetur. De er også lette og behagelige at bruge.
  • Holdbare og slidstærke: Bambus er meget holdbare og kan holde sig pæne og funktionelle i lang tid, selv efter gentagne vaske.
  • Hurtigtørrende: Bambus tørrer hurtigt, hvilket betyder, at de kan genanvendes hurtigt efter brug, og dermed minimeres risikoen for mug og bakterievækst.
  • Tidsløst design: Bambus enkle og elegante udseende passer ind i enhver indretning og stil, og de vil ikke gå af mode i løbet af sæsonerne.
  • Håndsyede og usynlige sømme: Du får aldrig bøvl med generende syninger igen.

 

Opgradér din hverdag med ECOSTUFF

Alle vores produkter er lavet af bæredygtige materialer og med miljøet i tankerne.

ECOSTUFFs gode råd:

  • Følg de vaskeanvisningerne på produkterne for at bibeholde kvaliteten efter hver vask
  • Undgå at bruge tørretumbler – for at bevare miljøet og forlænge levetiden på vores produkter
  • Køb mere og spar mere – ved køb af større mængder ad gangen opnås en mere miljøvenlig forsendelsespraksis

 

Vaskeanvisninger

Vi anbefaler altid at vaske vores produkter for sig selv ved 30° – og herefter kan det vaskes normalt med op til 60°.

Vi anbefaler, at du undgår at benytte tørretumbleren, da dette er hårdt for miljøet og materialer generelt. Hvis du dog bruger tørretumbleren alligevel, anbefaler vi, at du tørre vores produkter for sig selv og samler det resterende bomulds/bambusfnuller fra tørretumbleren og lægger det ud i haven til fugle og andre små dyr så de kan bruge dette til huler og reder.

 

Når du handler hos ECOSTUFF får du:

– Hurtig levering
– 100% tilfredshedsgaranti
– Fri fragt i Danmark ved køb over 250 kr.

Størrelse

35/38, 39/42, 43/46

Farver

Hvid, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Korte bambusstrømper – Sort & Hvid (10 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv