Tag bæredygtighed til det næste niveau

Nu er det nemmere
at gøre en forskel

Hos ECOSTUFF finder du et bredt udvalg af produkter, der gør det nemt for dig at tage grønne valg i din hverdag.

Dansk webshop med bæredygtige produkter

Velkommen til ECOSTUFF

Mit navn er Andrea og jeg driver til daglig ECOSTUFF i Aalborg. 

Vi ønsker alle at gøre en forskel – men det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvor man skal starte. Derfor er jeg her for at hjælpe dig med at finde de mest bæredygtige og miljøvenlige hverdagsprodukter. Sammen kan vi skabe en grønnere og mere bæredygtig verden. 

Med ECOSTUFF kan du tage det første skridt mod at vælge de bedste grønne alternativer – for en bedre fremtid og et sundere miljø. Nu er det tid til at handle!

Inspiration til alle

Når din pakke bliver sendt, får du altid et lille bæredygtigt tip eller hilsen. Vi spørger tit i miljø-snakken, "Hvordan kan jeg gøre en forskel?" - det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Bæredygtig forsendelse

Alt emballage til forsendelse af dansk oprindelse, lavet af genbrugsmaterialer og biologisk nedbrydelige. Label og tape er også af genbrugs og bio-materialer samt købt lokalt.

Bambus er godt for alle og alt

Bambus frigiver op til 35% mere ilt end træer pr. m2. Bambus gror uden brug af gødning eller pesticider. Bambus er naturligt nedbrydeligt, hvilket gør at det naturligt opløser sig selv.

Bæredygtig og inspirerende forsendelse

Vi arbejder på, at få et samarbejde med PostNord, så at hver gang du får en pakke fra ECOSTUFF vil du automatisk være med til at støtte Hals Mose igennem Dansk Naturfond. 

Dine produkter i webshoppen?

Dit bæredygtige brand kan blive en del af ECOSTUFF i dag!
Ansøg om at komme på webshoppen...

Spred det bæredygtige budskab

Vis verden hvor nemt det er at bidrage til en bedre fremtid for os alle.

Indkøbskurv