...

Bambus Badehåndklæde – Mintgrøn (70×140)

250,00 kr.

+ Free Shipping

ECOSTUFFs bambus- og bomuldshåndklæder er den perfekte kombination af bæredygtighed og kvalitet. Med vores håndklæder kan du nyde en luksuriøs følelse på din hud og samtidig støtte en bæredygtig produktion og fair arbejdsforhold. Vores bambus- og bomuldshåndklæder er ikke kun bløde og absorberende, men også ideelle til at forbedre din livsstil på en ansvarlig måde. Køb vores håndklæder i dag og tag det første skridt mod en mere bæredygtig fremtid!

Kategori:

Bæredygtige bambus håndklæder til selvforkælelse

Vil du forkæle dig selv med luksuriøse håndklæder, samtidig med at du tager ansvar for miljøet og støtter fair arbejdsforhold? Så er vores bambus- og bæredygtige bomuldshåndklæder fra ECOSTUFF lige noget for dig!

Hos ECOSTUFF er vi stolte af at kunne tilbyde dig det bedste fra begge verdener: håndklæder af høj kvalitet, der samtidig er bæredygtige og fremstillet under fair arbejdsforhold. Med vores bambus- og bomuldshåndklæder kan du nyde den luksuriøs følelse med god samvittighed.

ECOSTUFFs bambus- og bomuldshåndklæder er det perfekte valg for dig, der ønsker en mere bæredygtig livsstil uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med deres bløde og absorberende egenskaber er disse bæredygtige håndklæder ideelle til daglig brug og ideelle til at forbedre din livsstil på en ansvarlig måde.

Køb vores håndklæder i dag og tag det første skridt mod en mere bæredygtig fremtid!

 

Opgradér din hverdag med ECOSTUFF

Alle vores produkter er lavet af bæredygtige materialer og med miljøet i tankerne. Derudover er vores produkter OEKO-TEX Standard 100-certificerede. Dette er din sikkerhed for at vores sokker er testet og godkendt, ud fra de krav den internationale OEKO-TEX® forening har stillet vedr. indholdet af kemiske stoffer.

Dette er verdens førende mærkning for tekstiler, og standarden er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark (og EU).

 

Vaskeanvisninger

Vi anbefaler altid at vaske vores produkter for sig selv ved 30° – og herefter kan det vaskes normalt med op til 60°.

Vi anbefaler, at du undgår at benytte tørretumbleren, da dette er hårdt for miljøet og materialer generelt. Hvis du dog bruger tørretumbleren alligevel, anbefaler vi, at du tørre vores produkter for sig selv og samler det resterende bomulds/bambusfnuller fra tørretumbleren og lægger det ud i haven til fugle og andre små dyr så de kan bruge dette til huler og reder.

ECOSTUFFs gode råd:

  • Følg de vaskeanvisningerne på produkterne for at bibeholde kvaliteten efter hver vask
  • Undgå at bruge tørretumbler – for at bevare miljøet og forlænge levetiden på vores produkter
  • Køb mere og spar mere – ved køb af større mængder ad gangen opnås en mere miljøvenlig forsendelsespraksis

 

Når du handler hos ECOSTUFF får du:

– Hurtig levering
– 100% tilfredshedsgaranti
– Fri fragt i Danmark ved køb over 499 kr.

Farver

Sand (Creme)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bambus Badehåndklæde – Mintgrøn (70×140)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.